Våra hundar

Våra hundar 

Labradoodle

33
IMG_1265-scaled

Bestcoast´s Xonia

Medium

Patella: UA Ögon: UA

Xonia är även hon en egenuppfödd tik, väldigt lugn och tillgiven. Hennes mamma är Xole och pappa är en dansk hane som heter Albert. Bor idag hos sina fodervärdar.

Bestcoast´s Stella

Medium

Patella: UA Ögon: UA

Stella är en egenuppfödd tik, fantastisk på alla sätt. Hennes mamma är Vilma (kullsyster till Daisy) och pappa är en dansk hane som heter Albert.

Tracy Of Sunny Diamonds

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Tracy är en import från Danmark tillsammans med sina kullsystrar Tess, Tara och Tori. Tracy är en helt fantastisk tik som även hon har unika sociala egenskaper. Hon är en lugn och trygg hund som brukar vara med på våra öppet hus dagar.

Nalle2
Nalle

Bestcoast´s Leo "Nalle"

Medium

HD: UA

Nalle är från vår egna uppfödning och är en mycket härlig och framåt kille. Hänger gladeligen med på alla aktiviteter man kan hitta på. Nalles mamma är Melody och pappa är Xom.

Vinder Of Sunny Diamonds

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Vinder är en dansk import och är kullsyster till Daisy och Vilma. En mycket tillgiven och lugn tik.

Bestcoast´s Donna

Mini

Patella: UA Ögon: UA

En egenuppfödd tik som har mycket energi. Hon bor inte kvar på kenneln

Fiona Vom Visselsee

Standard

HD:A Ögon: UA

Fiona är en import från Tyskland och är kullsyster med Frida. Fiona är som en stor nallebjörn och är väldigt lugn.

Bestcoast´s B Wild "Wille"

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Wille är vår egenuppfödda hane och har lämnat flera mycket fina avkommor. Han är en glad herre som älskar allt och alla. Han bor idag hos sin fodervärd. Hans mamma är Tara och pappa är Nemo.

Tara Of Sunny Diamonds

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Tara är en import från Danmark. Hon är kullsyster till Tess, Tracy och Tori. En underbar tik med mycket energi, älskar allt och alla. Hon bor idag hos sin fodervärd.

Tess Of Sunny Diamonds

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Tess är en import från Danmark och hennes huvuduppgift här i livet är att bara kela hela dagarna. Hon är absolut en av de bästa talangerna rent socialt, hon älskar våra öppethusdagar och att få all uppmärksamhet. Hon är kullsyster till Tara, Tracy och Tori. Bor idag hos fodervärd.

Daisy Of Sunny Diamonds

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Daisy är en import från Danmark och är kullsyster till Vinder och Vilma. En underbar tik, otroligt snäll mot allt och alla. Hon brukar också älska våra öppet hus dagar.

Gussi Of Sunny Diamonds

Standard

HD: UA AD: UA Patella: UA

Gussi är en import från Danmark och är en otroligt lugn samt social tik, en helt underbar familjehund.

Sola Of Sunny Diamonds

Standard

HD: A Ögon: UA

Sola är en import från Danmark och är dotter till Gussi. Hon bor hos våra kollegor. En väldigt trevlig tik som är lugn men älskar att hitta på något med sin familj.

Frida Vom Visselsee

Standard

HD: A Ögon: UA

Frida är en import från Tyskland och är kullsyster till Fiona. Hon bor hos sin fodervärdsfamilj och är en mycket bestämd men vänlig dam.

Bestcoast´s Nova

Medium

Patella: UA Ögon: UA

En väldigt mysig tik som vi fött upp själva. Mamma är Tracy och pappa är Nemo.

Casper Vom Michelsberg

Medium

Patella: UA Ögon: UA

Casper är en import från Tyskland och en av våra första merlefärgade labradoodle. Han är kullbror med Cassie. En väldigt mysig kille som bor hos sin fodervärdsfamilj. Cassie och Casper är våra första Merle färgade Labradoodle och är våra enda F1 generationshundar. Detta för att vi skulle kunna få in den här fantastiska färgen in i vår avel. Deras pappa är en Merlefärgad Dvärgpudel.

Xom Of Sunny Diamonds

Standard

HD: A AD: UA Patella: UA

Xom är en import från Danmark och bor hos sin fodervärdsfamilj. Xom är kullbror till Xole.

Cassie Vom Michelsberg

Medium

Patella: UA Ögon: UA

Cassie är en import från Tyskland och är kullsyster till Casper. Cassie har en helt fantastisk mentalitet! Mjuk, följsam och älskar alla. Cassie och casper är våra första Merle färgade Labradoodle och är våra enda F1 generationshundar. Detta för att vi skulle kunna få in den här fantastiska färgen in i vår avel. Deras mamma är Labrador och deras pappa är en merle färgad dvärgpudel.

Bestcoast´s F Svea

Medium

Patella: UA Ögon: UA

Svea är en egenuppfödd tik som härstammar från en av våra första Labradoodle. Hon är en lugn och härlig tik som lugnt tar hand om våra gäster.

Bestcoast´s Vilda Vilja

Mini

Patella: UA Ögon: UA

Vilda är från egen uppfödning och hon är absolut den minsta labradoodle vi någonsin haft i storlek. Hon är mycket energisk och älskar att aktiveras. Hon bor hos sin fodervärdsfamilj. Vildas mamma är Daisy och pappa är Findus.

Bestcoast´s Millie

Medium

Patella: UA Ögon: UA

Millie är en helt fantastisk tik som vi har fött upp själva. Hon är otroligt snäll och ställer upp på allt för att göra alla nöjda. Mycket mjuk och följsam.

Bestcoast´s Adde

Medium

HD: UA

Adde är från vår förstfödda Merlefärgade kull och hans mamma är Cassie samt pappa är Findus. Adde är en mycket glad och social kille. Vill gärna hitta på någon rolig aktivitet.

Bernedoodle

Turbo1
Turbo2
Turbo3

Krassenberg´s Bestcoast´s "Turbo"

Mini

HD: UA

Turbo är en import från Holland. Han är en väldigt framåt kille med mycket energi och vill ha all uppmärksamhet.

Molly

Standard

HD: UA Ögon: UA

Molly är en import från Tyskland och är en av våra första Bernedoodle hundar. MOlly är kullsyster till Amy och Dobby. Molly är en fantastisk tik att arbeta med, världens mysigaste familjemedlem.

Dobby

Standard

HD: UA 

Dobby är en import från Tyskland och är en av våra första Bernedoodle. Han är kullbror till Amy och Molly. Dobby är en stor härlig nallebjörn som är väldigt bunden till sin fodervärdsfamilj.

10
11

Bestcoast´s Trixie

Mini


Trixie är en egenuppfödd tik som är väldigt lugn och kelsjuk.

Bestcoast´s Bob "Charlie"

Mini

HD: UA

Charlie är en egenuppfödd hane. En liten tuffing men är väldigt följsam och är extremt social.

Dolly2
Dolly1

Dolly

Standard

HD: A Ögon: UA

Dolly är en import från Tyskland. En otroligt fin och stor tik som är väldigt bunden till sin familj.

Stella-2-kopia-kopia
IMG_3633-scaled

Amy

Standard

 HD: UA Ögon: UA

Amy är en import från Tyskland och är en av våra första Bernedoodle hundar. Amy är kullsyster till Molly och Dobby. Även Amy är en fantastisk tik som har mycket arbetsvilja och älskar att hänga med på aktiviteter.

Bestcoast´s Twix "Bernie"

Mini

HD: UA 

Bernie är en egenuppfödd tik som är väldigt framåt och social.

Bestcoast´s Charlie

Standard

HD: A Ögon: UA

Charlie kommer från vår förstfödda Bernedoodle kull, den första i Norden. Hon är en tik med otroligt mycket energi och är extremt social samt framåt. Mycket lättlärd och hänger gladeligen med på alla aktiviteter. Hennes Mamma är Ina och pappa är vår Björne.

Bestcoast´s Sally

Standard

HD: A Ögon: UA

Sally är en import från Tyskland. Hon är mycket lugn och är en otroligt kelsjuk tik. Sally är Merlefärgad då hennes pappa är en merlefärgad Pudel.

Pudel

Caro Vom Funkturchmen "Findus"

Dvärgpudel

Patella: UA Ögon: UA

Findus är en import från Tyskland och är en mycket härlig kille. En väldigt lugn och social kille.

Ina2
Ina1

Ina Vom Traumlöckchen

Storpudel

HD: A Ögon: UA

Ina är en import från Tyskland. En mycket trevlig tik och är mamma till vår förstfödda Bernedoodle kull. Hon är en glad och energisk tik som bor hos sin fodervärdsfamilj.