Tillgängliga för försäljning

På denna sidan har vi hundar som antingen är obokade eller är omplaceringshundar. Dessa finns alltså tillgängliga i nuläget för försäljning, övriga valpar säljes utefter vår bokningslista. Hör av er ifall ni vill ha mer information eller om ni är intresserade av någon hund, så hjälper vi er vidare. Hej, jag heter Prosit!


Jag är en 3,5 månader gammal Labradoodle hanvalp i storlek medium. Jag är framåt, social och har en mjuk personlighet, samt att jag älskar att träffa nytt folk. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag får träffa er snart!


Pris: 30 000 sek (alternativt 20 000 sek mot en parning)

Hej, jag heter Nils!


Jag är en Bernedoodle tiny hane som är 11 veckor gammal och därmed redo för att hitta min nya familj! Jag är social, framåt och älskar att gosa. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag får träffa er snart!


Pris: 40 000 sek

Hej, jag heter Nico!


Jag är en 11 veckor gammal Bernedoodle valp i storlek tiny/mini. Jag är väldigt lugn  och det bästa jag vet är att kela, men jag gillar även att busa och leka. Jag är från en F3 generation. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag får träffa er snart!


Pris: 40 000 sek

Hej, jag heter Nisse!


Jag är en 11 veckor gammal Bernedoodle hanvalp i storlek tiny/mini. Jag är lugn, men kan samtidigt vara aktiv. Jag älskar att leka med både leksaker och andra hundar. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag får träffa er snart!


Pris: 30 000 sek 

Hej, jag heter Danny!


Jag är 9 veckor gammal Bernedoodle valp som är i storlek mini/liten standard. Jag är framåt, nyfiken, lugn och älskar att socialiasera mig med både nya människor och hundar. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag får träffa er snart!


Pris: 25 000 sek

Hej, jag heter Rudolf!


Jag är en 4,5 månader gammal Labradoodle mini. Jag är en charmig, snäll och energisk familjehund, som älskar att spendera tid med min familj. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag får träffa er snart!


Pris: 30 000 sek (alternativt 20 ooo sek mot en parning)

Hej, jag heter Ricke!


Jag är en Labradoodle mini hane, som är 4,5 månader gammal. Jag är social, framåt och en genomsnäll hund. Om ni tror att jag kan passa in i er familj, får ni gärna kontakta min kennel på länken nedanför. Hoppas jag kan få träffa er snart!


Pris: 30 000 sek (alternativt 20 000 sek, mot en parning)